Mooie karaktervolle tuinen realiseren voor onze klanten doen wij niet alleen.

Investering voor een tuin op maat

De investering voor een ontwerp van Green ID is afhankelijk van de grootte van uw tuin en de complexiteit van het ontwerp. Het uitwerken van een beplantingsplan kost daarnaast 20% van de pakketprijs extra. Voor het ontwerpen van een veranda of berging (tot 30 m2) betaalt u € 200,- extra.

tuinontwerp

Van Dijk Buiteninrichting

Een allround hoveniersbedrijf dat staat voor eerlijk advies, deskundige uitvoering en 10 jaar hovenierservaring. Dat is Van Dijk Buiteninrichting. Van loungetuinen tot strakke tuinen. Van stadstuin tot bijzondere buitenkamers – het team van Van Dijk Buiteninrichting pakt het realiseren en onderhouden van uw tuin met veel plezier en vakmanschap op. 

meer over Van Dijk

MK Timmerwerken

Zij houden van hout – en zijn er handig mee. Timmerwerk voor veranda’s, banken, schuttingen, tuinmeubels en andere buitenprojecten. Daarvoor vertrouwen wij en onze klanten graag op de expertise van MK Timmerwerken. Maatwerk van hout is wat zij leveren. Met oog voor de maat, kleur en kwaliteit die passen bij het eindresultaat dat u zoekt. Elke timmeruitdaging grijpen zij met beide (rechter)handen aan.

meer over MK Timmerwerk

Van Voorthuizen Boom- & Groenverzorging

Hovenierswerk en boomverzorging zijn bij de groene vingers van Van Voorthuizen Boom & Groenverzorging in de juiste handen. Alle medewerkers zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring als uitvoerend boomspecialist. Het bedrijf verzorgt bomen en groen, en geeft boom-technisch advies. Zo maken zij van uw tuin een groene en gezonde leefomgeving. En zorgen ze ervoor dat uw tuin dat ook blijft. 

meer over van Voorthuizen

Legemaat Buiteninrichting

Droomtuinen onder handen nemen is wat Legemaat Buiteninrichting elke dag doet. Tuinontwerp, tuinaanleg, grondwerk en straatwerk zijn de expertises van het bedrijf. Van eenvoudige tuinen tot meer specialistische buiteninrichting. Pas als u volledig tevreden bent, gaan zij tevreden naar huis. De lijnen, opbouw, beplanting, kleuren, verlichting, borders en het gazon – alles moet naar wens zijn. Ook levert Legemaat Buiteninrichting graag mooie bomen uit eigen kwekerij. 

meer over Legemaat

Henken Sierbestrating

Henken Sierbestrating – sinds 1932 expert in sierbestrating. Dit familiebedrijf uit Veenendaal heeft hart voor stenen en levert het grootste assortiment aan sierbestratingsmaterialen van Nederland. Daarom weet Henken waar zij het over heeft. Het bedrijf weet alles van kwaliteit, toepassing en een goede combinaties van producten. Ook voor onze tuinen levert Henken prachtige sierbestrating waarmee wij het gazon, de veranda of het tuinpad realiseren dat in uw perfecte tuinplaatje past.

meer over Henken

NOESK

NOESK – échte houtspecialisten voor eikenhouten gebintconstructies met een eigen gevoel en aandacht voor detail. In de werkplaats van NOESK in Opheusden werken vakmensen die elke dag de mooiste bouwwerken realiseren. Met hun handen en met hun hart. Met zowel traditionele als moderne werkwijzen realiseren zij ambachtelijk maatwerk van het mooiste hout. Bijvoorbeeld voor overkappingen, veranda’s, schuren en alles waar u een mooie houten constructie voor nodig heeft.

meer over NOESK

in-lite

in-lite – hét enthousiaste bedrijf in buitenverlichting met een mooie missie: mensen laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte. Met prachtige buitenlampen en bijzondere lichttoepassingen maken de producten van in-lite het mogelijk om tot in de late uurtjes van uw tuin te genieten. In sfeervolle verlichting die uw tuin letterlijk in een nog positiever licht zet. Laat dat maar aan in-lite over!

meer over in-lite

Bomendael

Bomendael – prachtige bomen rechtstreeks uit eigen kwekerij en van Betuwse bodem. Met veel passie en met oog voor kwaliteit levert Bomendael de beste kwaliteit bomen. Het hele jaar door. Zowel het rooien als de levering van bomen doen zij in eigen beheer. Met de bomen van Bomendael kunnen wij uw tuin van uw gedroomde bomen voorzien. Dat varieert van fruitbomen die u heerlijke, eerlijke vruchten opleveren tot een magnolia, prunus of Amelanchier. 

meer over Bomendael