Wij maken van uw tuin een plek om te (be)leven.

Onze missie: een tuin die uitnodigt om te beleven

Met veel plezier ontwerpen wij voor u een karaktervolle tuin waar u bijzondere momenten kunt beleven. En die uw tuingeluk vergroot. Met veel plezier helpen wij onze klanten met een passend tuinontwerp in Veenendaal, Opheusden en omgeving. En de realisatie? Ook die nemen we u graag uit handen.

3D tuinontwerp

Onze missie: een tuin die uitnodigt om te beleven

In uw tuin ontvangt u vrienden om heerlijk te eten of op een mooie zomeravond heerlijk te relaxen met glas wijn. Het is heel persoonlijk waar u uw tuin voor gebruikt en wat uw behoeften zijn. Daarom denken wij graag met u mee. Niet voor niets zeggen wij altijd “een tuin vol beleving”. Het gaat niet alleen om de keuzes voor het gazon of de beplanting, maar ook om tuinmeubels, verlichting, een buitenkeuken en andere toevoegingen die van uw tuin een plek maken om te (be)leven.

Green ID is er voor 3D tuinontwerp in Veenendaal, Opheusden en omgeving. En voor de realisatie ervan. Daarbij kijken we verder dan alleen naar uw tuin. We kijken ook naar u als toekomstige gebruiker. Daarom vragen we u niet alleen wat u mooi vindt, maar gaan we samen op zoek naar wat uw tuin u kan bieden om meer plezier uit het leven te halen. Al deze informatie nemen we mee in een eigenzinnig tuinontwerp. 

En is het ontwerp klaar?

Dan nemen we u ook de realisatie met liefde uit handen. De hoveniers uit ons netwerk maken met de beste producten en met oog voor de nieuwste innovaties uw tuindromen waar. Kijk, dan krijgt u zin om naar buiten te gaan! 

Offerte aanvragen

De samenwerking van Green ID

Het team van Green ID bestaat uit Martin van Brenk als ervaren tuinontwerper en een groot netwerk van deskundige hoveniers en andere partners. Met meer dan 15 jaar ervaring in groen heeft u aan Martin een ervaren tuinontwerper. In 2005 begon hij als hovenier, maar al snel ontdekte hij dat hij met zijn groene vingers meer kon dan alleen tuinaanleg en -onderhoud. Hij heeft zich toegespitst op het maken van levensechte en karaktervolle 3D-tuinontwerpen. Altijd met oog voor uw behoeften.

samenwerken